Keresés
ZÖKKENŐMENTES MOSDÓÉLMÉNY A LUCARTTAL!

ZÖKKENŐMENTES MOSDÓÉLMÉNY A LUCARTTAL!

Ismerje meg a Lucart Identity esztétikus és praktikus higiéniai termékeit és ajánlja azon végfelhasználóinak, akik a minőségre és a kényeztetésre helyezik a hangsúlyt!

videó

 

ADAGOLÓK KÉZTÖRLŐKHÖZ

keztorlok

A termékcsalád minden eszközére jellemző az ultra gördülékeny, higiénikus és praktikus adagolás.

  • A smooth-cut belső mechanizmus egyenletesebb papíradagolást tesz lehetővé és a papír felhasználást bizonyítottan 45%-kal csökkenti.
  • A lapos adagolórendszernek köszönhetően a felhasználó csak a szükséges lappal érintkezik, ami megakadályozza az esetleges szennyeződéseket. A könnyen áttekinthető fogyasztás, az optimalizált letéphetőség és az egyszerű adagolás jelentős megtakarítást eredményez – csökkennek a karbantartási és utántöltési költségek.

Az adagolók rendkívül szép kivitelűek és kulccsal zárhatók. Egyszerű megjelenésükkel bármilyen mosdóhoz kiválóan illeszthetők. Tartós ABS műanyag borítással rendelkeznek, így nagyobb forgalmú helyekre is tökéletesen illenek.


ADAGOLÓK TOALETTPAPÍROKHOZ

wcpapíradagolo

Praktikus és esztétikus megoldás a mindennapokra: Mini, Maxi Jumbo és automata adagolók kis és közepes forgalmú helyekre. A kulccsal zárható adagolók utántöltése könnyű és egyszerű.


ADAGOLÓK SZAPPANOKHOZ

szappanadagolo

Készletünkön elérhető spray-, hab- és folyékony szappanokhoz is használható típus, fehér-áttetsző vagy fekete színben.  
 
Elegáns formájú kialakításuk fokozza minden környezet szépségét. Ideálisak kis és közepesen magas kihasználtságú helyszínekhez, ötvözik a maximális hatékonyságot a költségkontrollal. Nyomásonként 0,2 ml-t adagolnak, így gazdaságos felhasználást tesznek lehetővé.


UTÁNTÖLTŐ

utantolto

A színtelen, átlátszó, 800 ml-es folyékony szappan utántöltő 4000 kézmosásra elegendő és dermatológiailag tesztelt. Az 1000 ml-es habszappanok újrahasznosíthatók, Ecolabel tanúsítvánnyal rendelkeznek, 4 féle illatban elérhetők és kb. 2500 kézmosásra elegendők.


HULLADÉKGYŰJTŐ

hulladekgyujto

Összetéveszthetetlen stílus, lágy vonalak és könnyű tisztíthatóság jellemzi az Identity hulladékgyűjtőt.
 
Ha ezt a hulladéktárolót választja, akkor nem kell kompromisszumot kötnie a hatékonyság, a tartósság, valamint a könnyű karbantartás és utántöltés terén. A beépített zsáktartónak köszönhetően a szemeteskosár rendezettnek tűnik, a felhasználó ugyanis nem látja a szemeteszsákot.
 
Padlóra, vagy falra szerelhető, 43 literes.


A Lucart Identity a legfontosabb 4 értéket testesíti meg:

 

FENNTARTHATÓSÁG
A fenntartható adagoló a fogyasztás konkrét csökkentését jelenti.

FORMATERV
Innováció a javából. Jellegzetes és időtálló külső megjelenés, amely bármilyen környezethez illeszkedik.

HATÉKONYSÁG
Tökéletes teljesítmény, megbízható konstrukció és alacsony használati és karbantartási költségek.

HIGIÉNIA
Az Identity rendszerek teljes biztonságot garantálnak a felhasználóknak, hiszen minden környezethez megtalálható a legjobb megoldás.
 
Válogasson az Identity család termékei közül a rendezettebb, tisztább fürdőszobáért és az elégedett, visszatérő vendégekért, vásárlókért!


 

Aktuális
2023.07.13. 11:13

Kategóriák