Keresés

Vízkőoldó fertőtlenítő hatású 5 liter Acido Sept S

Katalóguskód:
54890
Cikkszám:
54890
Márka:
Innoveng
Vonalkód:
0930430001106
Kiszerelés: 5 liter/kanna
UN szám:
UN1903
  • Hasonlók
  • Helyettesítők
  • Leírás és adatok
  • Csomagok
  • Tartozékok
  • Blog
  • Letöltések
  • Videó

Termék leírása

Vízkőoldó-tisztítószer

GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Veszély

Figyelmeztető mondatok:

H302 Lenyelve ártalmas

H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz

H412 Ártalmas a vízi élővilágra, hosszantartó károsodást okoz.

Foglalkozásszerű felhasználók részére készült folyékony koncentrátum (terméktípus PT2, PT4). Felhasználható a vendéglátás, magán- és közegészségügy, az élelmiszeripar, és egyéb ipari területeken, ahol a zsírral szennyezett, vízkövesedett felületek tisztítása, a tejkő, fémoxidok stb. eltávolítása és egyúttal a felület fertőtlenítése a cél. Először, megfelelő hígítással, a kívánt koncentrációjú (50-100 ml vegyszer 1 liter vízhez) és hőmérsékletű (20-50°C, a hőmérséklet emelése segíti a hatást) munkaoldatot kell elkészíteni, és ezzel az oldattal végezni a műveletet. A munkaoldatot a felületre permetezéssel, kefével, bemerítéssel vagy egyéb módon lehet felhordani. A tisztítás hatékonyságát mechanikai hatással lehet javítani. A hatásidő lejárta után a felületet vizes öblítéssel kell a vegyszermaradványoktól megtisztítani, az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületeknél az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell. A horgany-, oxid-, márvány- és mészkő felületeket károsítja.

Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), yeasticid

Alkalmazási feltételek: Fertőtlenítéshez 5 %-os oldat 10 perc, 10 %-os oldat 5 perc, szobahőmérsékleten. Erősebb vízkőlerakódás eltávolításához 10-20 %-os oldat 10-30 perc hatásidővel (vastag lerakódások esetén alkalmazható töményen is 1-2 óra hatásidővel).

Minőség megőrzési idő: Előírt tárolási körülmények betartása esetén a gyártástól számított 24 hónap.

Kiszerelés: 5 literes kanna

A Vízkőoldó fertőtlenítő hatású 5 liter Acido Sept S  termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra!  Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 54890