Keresés

Univerzális tisztító 5 liter Zum citrom

Katalóguskód:
54518
Cikkszám:
54518
Márka:
Dymol
Vonalkód:
5997104705212
Kiszerelés: 5 liter/kanna
  • Hasonlók
  • Helyettesítők
  • Leírás és adatok
  • Csomagok
  • Tartozékok
  • Blog
  • Letöltések
  • Videó

Termék leírása

A tisztítószer hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket minden mosható felületről, legyen ez akár a padló, a csempe, a munkalap, mosogató vagy a tűzhely. Ráadásul foltmentesen szárad, és friss illatot hagy maga után (összesen 6 illat közül választhat). 

Ha nagy felületeket szeretne vele megtisztítani, használhatja hígítva (az arányokat az Adagolás pontban találja). Ha viszont makacs, zsíros szennyeződésekkel gyűlik meg a baja, hígítatlanul is bevetheti.

Felhasználási ajánlat és adagolás: Nagy felületek tisztítására, felmosásra hígítva használja (5 liter vízhez 60 ml – 3 ml/m2). Makacs, zsíros szennyeződések (mosogatón, tűzhelyen) eltávolításához hígítás nélkül tegyen a tisztítószerből (10 ml/m2) a tisztítandó felületre vagy egy szivacsra, törölje át, majd öblítse le.

Összetétel:<5% anionos felületaktív anyag, <5% nemionos felületaktív anyag, illatanyag, Citronellol, Linalool, Methylchloroisothiasolinone, Methylisothiasolinone. pH 6,5-7,5

 

GHS piktogram:

 

Figyelmeztetés: Veszély

Figyelmeztető mondatok:

H314: Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.
 

Hatékonyan oldja a konyhai, fürdőszobai lefolyócsövekben, szifonokban lerakódott szerves szennyeződést, szappant. Megszünteti a lefolyóban keletkező dugulást, és szabad vízátfolyást biztosít.
Felhasználási javaslat: Dugulás esetén öntsön fél liter Zum lefolyótisztító gélt a lefolyóba, majd 1 óra várakozás után bő folyóvízzel (lehetőleg forróval) öblítse át a rendszert. Védőkesztyű és
szemüveg használata ajánlott.

 

Szavatossági idő: 24 hónap

Kiszerelés: 5 literes kanna

 

A Lefolyótisztító 5 liter Zum alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra!

Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

 

 Katalóguskód: 42441

Utoljára megtekintett termékek