Keresés
BEMUTATJUK A MEGÚJULT BLUERING VÁLASZTÉKOT!

BEMUTATJUK A MEGÚJULT BLUERING VÁLASZTÉKOT!

Profi, megváltozott, egységes arculattal mutatkozott be a megújult BLUERING márka az Orink Partner Napok látogatóinak a március 19-21. között tartott, nagy sikert arató eseményünkön!
 
Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket kínáljunk Önnek, amelyek jól eladhatók, amelyekkel elégedett lesz végfelhasználó partnere, illetve amelyekkel Ön versenyelőnyhöz jut.

A BLUERING termékekhez Ön eddig is folyamatosan rendkívül kedvező árakon juthatott hozzá. Mostanra pedig beérett az elmúlt időszak munkája, és választékunk túlnyomó többségét már teljesen megújult, még inkább eladható formában értékesítjük. A vonzó, trendi arculat segítségével Ön hatékonyabban tudja értékesíteni ezeket a termékeket, partnerei pedig a tetszetős megjelenésen túl megbízható minőséget kapnak, alacsony áron.

BLUERING:

  • szuper, versenyképes árak
  • ellenőrzött minőség
  • tetszetős, modern termékdizájn

Fedezze fel a BLUERING széles, több mint 1600 különböző termékből álló, közkedvelt választékát! A teljesség igénye nélkül íme néhány népszerű példa megújult BLUERING kínálatunkból.
 
BLUERING POWER MÁSOLÓPAPÍR

 

BLUERING SZÍNES MÁSOLÓPAPÍROK


 

BLUERING TŰZÖTT FÜZETEK


 

BLUERING SPIRÁLFÜZETEK


 

BLUERING LAMINÁLÓ FÓLIÁK


 

BLUERING GENOTHERMEK


 

BLUERING SZÁMOLÓGÉPEK


 

BLUERING ELEMEK


 

BLUERING TŰZŐGÉPEK


 

BLUERING ÍRÓSZEREK


 

BLUERING ÍRÓLAP, RAJZLAP


 

BLUERING „BÁLNÁS” ISKOLASZEREK


Ne feledje, nemcsak versenyképes árakat, ellenőrzött minőséget, illetve jól eladható márka arculatot biztosítunk, de a hűségét is díjazzuk.
 
Bármilyen BLUERING termék vásárlása esetén 100 Ft-onként 1 pontot írunk jóvá az egyenlegén.
 
Kattinson a részletekért:

Aktuális
2024.04.16. 07:58

Kategóriák