Keresés
A PENTEL ígérete

A PENTEL ígérete

A Pentel vállalatot 1946-ban alapították Japánban azzal a céllal, hogy zsírkrétákat és pasztellkrétákat gyártson és értékesítsen. A japán Pentel több, mint 70 éve szállítja világszerte a legkiválóbb minőségű írószereket.
A Pentel vezető a termékfejlesztések terén és elkötelezett a legmagasabb minőség iránt.
A Pentel az egyetlen íróeszköz márka, amely megkapta a Deming díjat, a termékek minőségének legmagasabb színvonalú elismerését. A Pentel találta ki 1963-ban és kezdett gyártani ’Sign Pen’ néven rosthegyű filctollakat, illetve a marker gyártók között elsőként alkalmazta a nem alkoholos filctoll technológiát.
Ebből még az Amerikai Egyesült Államok akkori elnöke, Lyndon B. Johnson is több tucattal vásárolt
fényképek dedikálására. A termék sikerét mi sem mutatja jobban, mint, hogy több, mint kétmilliárd darabot értékesítettek világszerte.
A Pentel büszkén kínál környezetbarát írószer termékeket Recycology néven, melyek egalább 50%-ban tartalmaznak újrahasznosított anyagokat.
A Pentel kalligrafikus termékei világszerte a profi és amatőr művészek kedvencei, továbbá az ecsettollakat előszeretettel használják a képregény rajzolók is a klasszikus töltőtollak és hagyományos ecsetek helyett.

A PENTEL ígérete:
„Kezeskedünk termékeink magas minőségéért!”
Anyag-, valamint gyártási hibák esetén a PENTEL minden terméket a törvényi garanciaidőn túl minden további nélkül megjavít, vagy kicserél!*
* Ez a garancia a Pentel GmbH, Hamburg által forgalomba hozott összes olyan termékre vonatkozik, amelynél a hiba a normál és rendeltetésszerű használat keretében jelentkezett.

Aktuális
2020.08.27. 11:46

Kapcsolódó termékcsoportok

Kategóriák