Keresés

Kézfertőtlenítő 1 liter Bradoman Soft

Katalóguskód:
57122
Cikkszám:
57122
Márka:
Bradochem
Kiszerelés: 1 liter/flakon
  • Hasonlók
  • Helyettesítők
  • Leírás és adatok
  • Csomagok
  • Tartozékok
  • Blog
  • Letöltések
  • Videó

Termék leírása

Bradoman Soft higiénés kézfertőtlenítőszer 1 l
Hatóanyag: Etanol, Benzil-dodecil-bis(2-hidroxietil)-ammónium-klorid (Bradophen®)
Alkalmazási terület: Beteggondozásnál, vizsgálatnál, ápolásnál, ellátáskor, váladékkal történő munka esetén és minden olyan esetben, amikor a kéz mikrobiálisan szennyeződött, vagy szennyeződhet.
A termék előnyei: Széles antimikrobiális spektrum, bőrvédő anyagot tartalmaz, Zn-komplexet tartalmaz.
Antimikrobiális spektrum: Baktericid, fungicid, virucid (Hepatitis-B, picorna vírusok).
Alkalmazási koncentráció és behatási idő: A Bradoman fertőtlenítőszert mindig töményen, hígítás nélkül kell alkalmazni!

Alkalmazás: A higiénés kézfertőtlenítést két egymást követő fázisban kell elvégezni.
1. Az egyik tenyérbe adagoljunk kb. 6-8 ml Bradoman oldatot, és ezt a kezeken, alkaron egyenletesen dörzsöljük el. Behatási idő: fél perc (30 másodperc).
2. A behatási idő letelte után a kezeket, szükség esetén az alkarokat szappannal, folyó meleg vízzel mossuk meg, majd szárítsuk meg.

Figyelmeztetés: Gyermekek kezébe nem kerülhet. élelmiszerektől távol tartandó. Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! A tuberkulocid hatás 1 percnél hosszabb fertőtlenítési idő esetén érvényesül. Nyílt láng és gyújtóforrás közelében alkalmazni tilos! Elektromos eszközt csak a teljesen megszáradt bőrfelületen szabad használni. Vigyázzunk, hogy a fertőtlenítőszer szembe ne kerüljön!

Elsősegélynyújtás: Ha a készítmény szembe kerül, azt azonnal bő vízzel (10-15 percig) alaposan ki kell öblíteni és szakorvosi ellátást kell biztosítani. Lenyelés esetén a szájüreget alaposan ki kell öblíteni és bőségesen vizet kell itatni. Azonnal orvost kell hívni.
Tűzveszélyességi osztály: „B" Tűzveszélyes!
Tárolás és eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve 3 évig eltartható.
Töltőtérfogat: 1000 ml

Kézfertőtlenítő 1 liter Bradoman Soft termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 57122

Utoljára megtekintett termékek