Keresés

A LEGJOBB HELYEN JÁR, HA IRODASZER / NYOMTATÓ KELLÉKANYAG / HIGIÉNIAI TERMÉK NAGYKERESKEDÉST KERES.

Mit nyújtunk?
•    Szuper árak
, hogy Ön a legversenyképesebb lehessen.
•    Óriási választék: másolópapírok, irodaszerek, higiéniai termékek és nyomtató kellékanyagok
•    Gazdaságos saját márkás termékek: BLUERING irodaszerek
•    Ügyfélcentrikus kiszolgálás
•    24 órás szállítás, magas árukészlet.

Szuper árak
Fontos feladatunknak tartjuk segíteni Önt abban, hogy igazán versenyképes lehessen. Regisztráció után láthatóvá válnak áraink. Meggyőződésünk szerint számos termékkör esetén találja majd úgy, hogy kihagyhatatlan az Ön beszállítói közül az Orink.

Óriási választék
Tudta, hogy az Orink Hungary Kft. a hazai piac egyik legnagyobb nagykereskedése és hogy cégünk 2022-ben 18,3 milliárd Ft-os árbevételt ért el? Weboldalunkon több mint 20.000 termék közül válogathat, kínálatunk pedig folyamatosan bővül. Legfőbb termékköreink: másolópapírok, irodaszerek, tisztítószerek, vegyi áru, nyomtató kellékanyagok.

BLUERING irodaszerek
Célunk, hogy olyan termékeket kínáljunk Önnek, amelyek jól eladhatók, amelyekkel elégedett lesz végfelhasználó partnere, illetve amelyekkel Ön versenyelőnyhöz jut. Legyen még sikeresebb saját márkánk – a BLUERING – segítségével! Szuper árak, ellenőrzött minőség, modern dizájn, a BLUERING mindezt egyszerre biztosítja.

Ügyfélcentrikus kiszolgálás
Szakmailag felkészült, kitűnő piaci ismerettel rendelkező, rutinos munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy az Ön számára élményszerű legyen az együttműködés. Kérdése esetén gyorsan kap visszajelzést kapcsolattartójától. Kiemelkedő projektek esetén az Ön cégére szabott, egyedi kondíciókat biztosítunk. Mindennapi működésünk során törekszünk a rugalmasságra, hogy céljai elérésében minél hatékonyabban segíthessük.

24 órás szállítás
Saját raktárral rendelkezünk, melyet folyamatosan korszerűsítünk és bővítünk azért, hogy Önt gyorsan ki tudjuk szolgálni. Egyedülállóan magas raktérkészletünk lehetővé teszi, hogy a legtöbb termékünket már másnapra szállítsuk.

Ismerjen meg bennünket!
Szívesen látjuk ügyfélszolgálatunkon, illetve bemutatótermünkben, ahol személyesen tud egyeztetni kollégáinkkal. Természetesen telefonon, valamint emailben is rendelkezésére állunk. Örömmel meghallgatjuk, hogy miben tudunk segíteni, szívesen bemutatjuk a céget, a forgalmazott termékeket, illetve megtaláljuk a közös pontokat cégeink között.

Élvezze minden előnyét, hogy olyan nagykereskedés áll Ön mögött, aki a viszonteladókat valóban helyzetbe hozza!

Regisztráljon viszonteladó partnerként most, ide kattintva!

Orink, az igazi PARTNER!